Glenmark Eriksson Strömstedt

Glenmark Eriksson Strömstedt11 Aug 17:00 - 22:00 - Docksta
Skule Naturscen

Route
More info

GLENMARK - ERIKSSON - STRÖMSTEDT TILL SKULE NATURSCEN 11 AUGUSTI.

Upp över mina öron...Regn hos mej...Magaluf...Mare Mare...En jävel på kärlek...Stanna världen en stund...Hon har blommor i sitt hår...Oslagbara!...Då står pojkarna på rad...När vi gräver guld i USA...för att bara nämna en bråkdel av dessa tre herrars gigantiska låtskatt.

Vi är otroligt stolta och glada över att GES väljer att komma till Skule Naturscen sommaren 2018!

Med minnet av Jill Johnsons succé 2017, tillsammans med vetskapen att vi blir GES grabbarnas nordligast konsertstop, väntar vi oss inget annat än en välbesökt och magisk sensommar kväll vid foten av Skuleberget.Varmt välkommen till Skule Naturscen lördagen den 11 augusti!

Här är deras egna ord om den kommande sommarturnén

Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen.

Det var så det kändes innan vi den 19 juli i Borgholms Slottsruin räknade in ”Sångerna om sommaren” för första gången på fjorton år.

Vi fick vara med om sex magiska kvällar i ruinen, sen var det över. Slut. Ridå. Tystnad.

Folk som inte var där har frågat hur det var och ett svar som ligger nära till hands är: Det var som att ha en godisskål med bara favoriter i! En fantastisk publik, en ljuvlig spelplats, ett underbart band, en fantasifull produktion och en låtlista som bara svämmade över av spelsug. När sommaren 2017 var över så träffades vi en kväll och åt middag:

- Vad fort det gick, sa Orup och vi andra nickade.
- Vad kul det var, sa Anders och alla runt bordet höll med.
- Vi kanske kan göra det igen nån dag, sa Niklas och ingen sa emot.

Och här är vi nu och ser med glädje fram emot en turnésommar där vi får chansen att möta alla som av olika skäl inte hade möjlighet att ta sig till Öland. Det handlar fortfarande om lust och nu är den om möjligt ännu större. Vi ges i sommar!

Hälsningar//
Anders Glenmark - Thomas ”Orup” Eriksson - Niklas Strömstedt

Biljetterna finns att köpa på www.skule.se fr.o.m imorgon fredag kl 11:00.


Helen Sjöholm & Magnus Carlsson

19 Aug 14:00 - 16:00 19 Aug 14:00 - 16:00 - Docksta Docksta
Skule Naturscen Skule Naturscen
HELEN SJÖHOLM & MAGNUS CARLSON TILL SKULE NATURSCEN DEN 19 AUGUSTI! Det är med stor glädje vi kan presentera Helen Sjöholm och Magnus Carlson tillsammans med Nordiska...   More info


© 2018 Siguez