Trikåsömnad fortsättningskurs

Trikåsömnad fortsättningskurs27 Sep 18:00 - 20:30 - Gävle
Gamla Porslinsfabriken

Route

Trikåsömnad fortsättningskurs.

Kom och lär dig sy dina egna träningsplagg, myskläder, dansdräkter eller underkläder.

Ta med egna idéer eller sy det jag föreslår; mjuk bh eller träningsbehå, joggingtights/mjukisbyxor, träningslinne/topp, sweatshirt med dragkedja eller benvärmare.

Detta är en fortsättningskurs och du bör kunna grunderna i trikåsömnad.

Jag kan även hjälpa med specialgrejer som till exempel knäskydd för dans eller passform för danskläder såsom balettkilar.Material ingår inte, men mönster finns som du får lov att rita av. Det finns maskiner och verktyg, samt all sytråd som kan behövas. Du behöver alltså köpa eget tyg.

Pris: 1300kr
Kursstart torsdagen den 27:e september, kl. 18.00-20.30
(27/9, 4/10, 11/10, 18/10).

Praktisk info:
Kursanmälan är bindande.

Vi håller till i Gamla Porslinsfabriken på söder i Gävle (Södra Kungsgatan 57). Det ingår lättare fika. Helgkursare: Ta med egen lunch. För kvällskursare erbjuds möjligheten att komma en stund innan vi börjar för att värma mat/äta en smörgås.

Jag som håller kursen heter Annastina Lundstedt, jag har studerat textil i sex år och har stor kunskap inom sömnad och mönsterkonstruktion. Jag har varit egenföretagare inom textil sedan 2010. Mitt företag heter Annafina, men kallas även Creation of Annafina.

Jag hoppas vi ses! Om du har några frågor får du mer än gärna kontakta mig


Past Events

Sy vinterns ylleplagg av loppat, eko & reko

20 Oct 10:00 - 21 Oct 16:00 20 Oct 10:00 - 21 Oct 16:00 - Gävle Gävle
Gamla Porslinsfabriken Gamla Porslinsfabriken
Kom och sy vinterns ylleplagg! Ta med loppisfyndade material eller handla ur mitt yllelager (innehåller både eko och reko). Jag har massor av sömnadsmönster både till barn och...   More info


© 2018 Siguez