Tariapaycha Retreat I Juli 2018

Tariapaycha Retreat I Juli 201813 Jul 16:00 - 21 Jul 12:00 - Gothenburg
Mind-Body-Awakening by SpiritCloset

Route

Har tiden kommit att till fullo aktivera och transformera din kropp till ”Ljus”. Att lyfta fram din innersta visdom och dela denna gåva med andra? Är du nyfiken och villig att utforska den Andinska mysticismen i samklang med Don Augustine, hans son Santos och en härlig grupp med människor i naturens undersköna energi?

Jag är hedrad att invitera dig till att spendera tid i energin av Don Augustine från Q’ochamocco som är en av de få kvarvarande byarna 5000 möh, i Anderna, Peru. Don Augustine Machacca Flores är en Altomesayok, en Pac’o, en Healer, en Ljus-magiker men mest äger denna man ett hjärta som håller ändlös Munay – ren kärleksenergi och en respekt för alla levande varelser. Don Augustine började sin bana som lärling när hans farfar läste sina kokablad att det nu var dags för Augustine att börja vandra sin väg som Pac’o. Han är 58 år och har sitt permanenta liv i byn Q’ochamocco, Q’eros med hans fru och släkt, härifrån reser han runt för att dela sitt Ljus och sin Visdom. Santos, hans son väntar nu ivrigt på att hans far skall få läsa om hans framtid i kokabladen … men till dess så översätter han och brukar vara den som organiserar resor till sin hemby.Jag mötte Don Augustine år 2011 och har sedan dess gjort ett flertal resor och ceremonier med honom, och i oktober 2017 höll vi denna workshopen tillsammans i Peru. Augustine har hjälpt mig genom djupa transformativa perioder då jag bodde i Peru, han håller en mjukhet som får mitt hjärta att fullständigt lita på honom och hans görande … 2016 frågade jag om han ville dela sin visdom och sin kunskap med ”oss” och detta tog sitt uttryck i Tariapaycha – ett återskapande av sin egen Ljuskropp. Efter att ha transformerats en vecka med denna energin pulserande inom & utanför mig så kan jag bara önska alla detsamma. Att öppna sig för den Magin som finns här&nu. Att nå sitt eget djup. Att finna sin återkoppling till Gaia, till sina rötter både de i jorden och de i universum att finna sin sanning bakom sitt Hjärta och lyfta fram detta i dagern – det är vacker både för kropp & själ. Att vara fullt närvarande i denna urgamla Visdom vill för alltid få dina Sinnen att dansa lite extra och ändra sättet vi ser på världen omkring oss.

Under denna veckan får vi sju stycken Karpays, initieringar av tusenårig kunskap. Dessa vill öppna dörren till vår Llankay (kraften bakom att vara i Service för världen) vår Yachay (kraften bakom vår tanke, visdom och kunskap) och Munay (kraften bakom vår kärlek / viljekraft). Vi kommer att få en inblick i historien, lära oss om två av deras mest grundläggande ceremonier och så mycket mer.

VAR; Lonin / Hovin, Fylke
Retreaten kommer att hållas I undersköna Norska Telemark. Mellan sjöar och nära till Blefjell som har en platå av vit kvartskristall, en badvänlig älv tvärs över vägen, egna odlingar, bastu, eld-ceremonier, mycket trä-andar att krama och hänga med, vattenfall, god mat, modernt i gammal tappning, härligt sällskap och Magi … glöm inte magin som kommer fram när man samlas kring ett syfte, att lyfta fram sitt Hjärta …

NÄR; Nymåne fredag den13 Juli – startar håller vi en välkomst ceremoni med middag, till lördag den 21 Juli – avslut efter frukost (mot en mindre summa går det bra att stanna över till Söndagen).

RESA; Bil till Strömstad, färja över till Sandefjord och vidare, eller så kör man runt.
Buss till Oslo, sen Telemarks expressen.

BOENDE; det finns flera rum, vill man garantera sig ett singel rum, så bokas detta mot tillägg på 500kr (det finns 2).

Vi som håller i detta heter Ewa från Sverige och Nadja från Norge, vi bodde i samma samhälle i Peru under 2012 och bär en liknande bakgrund i den Andinska traditionen samt har fler terapeutiska beröringspunkter.

VÄCKER DETTA EN KLANG INOM DIG OCH DU VILL VETA MER, kontakta oss på ewa@tariapaycha.com (Sverige) eller nadja@tariapaycha.com (Norge)© 2019 Siguez