Introduktionskurs SomaMove, 6 tillfällen med Emma

Introduktionskurs SomaMove, 6 tillfällen med Emma14 Mar 18:00 - 18 Apr 18:45 - Gothenburg
Regnsken Samtal & Yoga

Route
More info

Nu har du chansen att få fin guidning in i denna magiska träningsform. En introduktionskurs med fokus på att skapa trygghet i rörelse och flöden. Detta är en helt fantastiskt träningsform där du jobbar igenom hela kroppen på 45 minuter. Missa inte denna unika chans att få möjlighet att guidas in i den härliga SomaMove-världen tillsammans med Emma!

”Soma move är rörlighetsträning där vi i egen takt hittar våra egna förmågor, leker med rörelsen, upptäcker och kanske flyttar våra gränser.

I denna introduktionskurs kommer vi att utforska Soma move och vad det kan göra för dig. Vi jobbar dynamiskt med rörelser som aktiverar hela kroppen och det brukar bli svettigt. Du bestämmer helt själv vilken nivå du vill jobba på, allt är möjligt. I denna introduktionskurs jobbar vi med lite längre sekvenser så att du i egen takt kan hitta din rörelse. Temat för kursen är Flöde.Vi kommer bland annat att jobba med flödet i andningen, rörelsen och tanken. Har vi flöde på ett ställe påverkar det även andra områden och detta skall vi utforska i denna kurs. Varmt välkommen!”

Kursstart: 14 mars

Tillfällen: 14/3, 21/3, 28/3, 4/4, 11/4 och 18/4

Tid: 18.00-18.45

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

Pris: 1350 kronor för alla 6 tillfällen

Du bokar din plats här: timecenter.se/regnskensamtalyoga© 2018 Siguez