The Night Flight Orchestra live in Göteborg

The Night Flight Orchestra live in Göteborg10 Nov 19:00 - 23:00 - Gothenburg
Sticky Fingers // Göteborg

Route

*** BILJETTER UTE NU ***

The Night Flight Orchestras glamdiscorock med progressiv attityd har fått dem att bli en av de mest omtalade akterna inom rockmusiken de senaste åren. Nu är de snart tillbaka med sitt fjärde album och är redo för nytt nedslag på Sticky Fingers i Göteborg den 10 november!

Efter att ha tagit fans och kritiker med storm med förra plattan “Amber Galactic”, följer de nu upp med kommande “Sometimes The World Ain't Enough”, som släpps i juni. Hyllningarna kring bandet har varit enstämmiga och det med all rätta, för orkestern har träffat mitt i prick med sin AOR-doftande klassiska rock. Tänk det perfekta soundtracket till valfri 80-tals rulle. Att det sedan är ett band som består av folk från bl.a. Soilwork och Arch Enemy gör ju det hela ännu lite mer spännande. Det handlar ju inte om några nybörjare direkt, och det hörs.Ni som var på plats på spelningarna i vintras vet vad vi snackar om. Har du någon form av god smak så är detta ett obligatoriskt besök!

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 19.00 | På scen: 19.30
Presenteras av Kulturbolaget


Past Events

Pretty Maids + support | Göteborg 7 december

07 Dec 20:00 - 23:30 07 Dec 20:00 - 23:30 - Gothenburg Gothenburg
Sticky Fingers // Göteborg Sticky Fingers // Göteborg
Pretty Maids spelar i Göteborg och Stockholm i december Det har nu blivit en tradition. För tredje året i rad gör danska Pretty Maids decemberspelningar i Stockholm och Göteborg...   More info


© 2019 Siguez