Yogaretreat 9-11 november 2018

Yogaretreat 9-11 november 201809 Nov 16:00 - 11 Nov 14:30 - Granö
Granö Beckasin

Route

Yogaretreat - Föränderliga moder natur, 9-11 november 2018

I början av november, när mörkret som mest märkbart kommer över oss, möts vi en helg tillsammans för ett yogaretreat. Runtomkring oss har vi Granös milsvida vinterskogar, älven och lugnet, och med lite tur bjuder kvällarna på norrskenshimlar ovanför oss. Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Moa Westman, som har en rik erfarenhet av att hålla klasser och retreats, och som alltid skapar en energi av tillåtande, lätthet och glädje.

Under den här helgen vill vi låta dig pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv, och vi fyller de tre dagarna tillsammans med yoga, meditation, andningsövningar, föreläsningar, och avkoppling. Med hjälp av vinyasa yoga, yinyoga, pranayama och meditation hittar vi vägar att stanna upp och blicka inåt, och skapa välmående både fysiskt och mentalt. Vi äter gott, har utrymme för vila, och allt du behöver göra är att bara vara, och låta dig guidas och fyllas på.Vårt tema för helgen är Drsya - den för evigt föränderliga moder natur.

Ordet Drsya kommer från den yogiska filosofin och är en fin påminnelse om att följa med i naturens skiftningar. Att inte försöka motverka förändringarna, utan vänja dig vid att följa med och acceptera att saker och ting blir annorlunda. Du kan verkligen märka av hur världen förändras extra tydligt nu under hösten, då löven skiftar färg och så småningom lämnar träden, fåglar flyttar och norrskenet pryder vår norrländska himmel. Under helgen kommer du att få bekanta dig med detta tema såväl på yogamattan som utanför den.

Yogaklasserna under helgen består av både fysisk yoga och den mjukare yinyogan – allt för att du både ska få arbeta igenom kroppen och hitta elden och passionen, och kunna få landa och hitta din återhämtning.

Moa brukar skapa retreats med både glädje och djupa härliga processer, så när du reser hem igen på söndagen hoppas och tror vi att du är påfylld med såväl sprittande energi som lugn skön harmoni, och med inspiration och övningar för både din vardag och din egen yogapraktik.© 2019 Siguez