FULLT! Seans med själsfränder

FULLT! Seans med själsfränder16 Apr 18:00 - 20:00 - Hedemora
Hedemora Kraftsjälar

Route
More info

Välkommen till en seans där jag öppnar upp för de själsfränder som ingår i din själsfamilj och alltså följer dig genom reinkarnationerna. Jag berättar om en eller flera av dem, och vid kontakt vidarebefordrar jag även om de har något som de vill förmedla till dig. Detta sker i ett tätt samarbete med dina, och mina egna, andliga kontakter i universum.

Enligt min erfarenhet och tro är en själsfrände en själ ur samma själsfamilj som dig, och att vi alla ingår i själsfamiljer, vilket alltså är en grupp själar som av olika anledningar hör samman och har ett tätt samarbete med varandra. Alla själar reinkarneras inte samtidigt, men troligen så träffar vi någon eller några ur själsfamiljen under denna resas gång här på jorden. Själsfränder kommer också i alla dess former, det kan till exempel vara en bästa vän, en morfar, ett barn och en partner.Min tro är att vi alltid har bestämt i förväg om vi ska träffas, och även vad syftet är med det mötet. Den starka kärleken mellan själsfränder sätter igång processer inom oss när vi möts, som ger oss möjligheten att utvecklas och göra oss av med gammalt bagage. Om det är någon som verkligen kan utmana dig på många plan, så är det en själsfrände. Vi möts för att hjälpa varandra att utvecklas och växa. Jag tror inte heller att det alltid är tänkt att vi ska leva livet ut tillsammans med våra själsfränder. Det är utvecklingen som är viktigast.

Seansen inleds med att jag berättar vem jag är och hur jag arbetar. Jag beskriver hur förloppet med själsfränder och reinkarnation kan se ut enligt min erfarenhet och tro, och vi samtalar gemensamt kring detta. Jag kommer att gå till var och en av kvällens deltagare och berätta vad jag ser och känner, du är med andra ord garanterad att få någon eller något till dig om du har en plats. Skulle du mot förmodan inte få något alls till dig under kvällen så behöver du inte betala något. Vi avslutar kvällen med fika och om ni har eventuella frågor. Om tid finns till övers så kan någon eller några få dra ett energikort som jag känner in med min intuition, och berättar vad jag ser och känner runt dig och ditt liv.

Den här stunden passar för alla, både den som inte är van och den som har erfarenhet sedan tidigare.

Datum: måndag 16/4

Tid: 18.00-20.00

Plats: Nås 251, 776 92 Hedemora

Kostnad: 250 kr
Kaffe/te och fika ingår

Anmälan:
Via samtal eller sms på tel: 076-805 88 00
OBS! Jag behöver ha namn och telefonnummer.

Betalning:
Kontant (betalas på plats)
Swish: 123 338 13 57 (betalas på plats)
Bankgiro: 5139-8675 (bankgiro betalas i förväg)

Observera villkoren: Avbokning av plats ska ske senast dagen före. Avbokningar som kommer in senare debiteras hälften av priset. Oanmäld frånvaro debiteras fullt pris.

Observera att det endast finns 10 platser denna kväll, för att jag ska ha möjlighet att förmedla till var och en av er.

Läs mer om Hedemora Kraftsjälar på www.hedemorakraftsjalar.se
Hoppas att vi ses!

Med vänlig hälsning Camilla Mattsson
Samtalsterapeut, Medium, Andlig Healer, Mindfulinstruktör© 2019 Siguez