Janesh Vaidya till Kalmar den 26 okt

Janesh Vaidya till Kalmar den 26 okt26 Oct 18:00 - 21:30 - Kalmar
ProfilHotels / Calmar Stadshotell

Route
More info

LIVE AS YOU DREAM

En föreläsning som kan lyfta livet - med Janesh Vaidya
Alla har vi en dröm, eller åtminstone hade vi en dröm, om hur vi vill leva våra liv. Men hur många av oss följer sin dröm? Hur många har glömt drömmen och lever med stress, oro och låg energi? ‘LIVE AS YOU DREAM’ är en två timmar lång föreläsning med grund i Janesh Vaidyas mångåriga erfarenhet av att arbeta med hälsa och hjälpa människor hitta tillbaka till livsglädjen.

Janesh Vaidya, internationellt välkänd ayurvedapraktiker och författare av ‘Ayurveda för ditt sinne’, ‘Maten är min medicin’, ‘Yoga är min terapi’, ‘Maten från min by', ‘I det sista regnet’ och ‘Lev som du drömmer’, delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt, vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet.
2017 lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ och i år besöker föreläsningsturnén ’LIVE AS YOU DREAM’ 40 städer från Östersund till Ystad för att du ska få chansen att inspireras och utvecklas.

Turnéschema och bokning på www.tickster.se
Läs mer om Janesh Vaidya på www.janeshvaidya.com

BOKA NU OCH VINN RESA!
De 100 första som anmäler sig till föreläsningen i Kalmar har möjlighet att vinna ett två veckors retreat i Indien på Janesh fantastiska hälsocenter!
Detta är fantastiskt och det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att bocka i en ruta som finns på köpsidan (där det står att Om Balans skickar info). ..och vara en bland de 100 första förstås :-)


Past Events

Informationsmöte om bygdepeng

10 Apr 18:00 - 20:00 10 Apr 18:00 - 20:00 - Kalmar Kalmar
ProfilHotels / Calmar Stadshotell ProfilHotels / Calmar Stadshotell
Under 2018 kan lokala utvecklingsgrupper så som föreningar och intressegrupper ansöka om en så kallad bygdepeng för att utveckla sin ort, by eller stadsdel. Bygdepengens storlek...   More info

Vinnande kommunikation, PG Wettsjö - Kalmar 12 april

12 Apr 18:00 - 20:30 12 Apr 18:00 - 20:30 - Kalmar Kalmar
ProfilHotels / Calmar Stadshotell ProfilHotels / Calmar Stadshotell
Hur vänder man på en tjurskalle? Hur löser vi svåra konflikter? Hur når vi fram med vårt budskap till en som inte lyssnar? Välkommen på en föreläsning med populära PG Wettsjö...   More info

Popup_office

13 Apr 07:00 - 11:00 13 Apr 07:00 - 11:00 - Kalmar Kalmar
ProfilHotels / Calmar Stadshotell ProfilHotels / Calmar Stadshotell
VÄLKOMNA TILL popup_office @calmarstadshotell! PREMIÄR: Fredagen den 13 april, drop in kl 07.00-11.00 Ta med dig kontoret, smäll upp datorn, och njut en härlig frukostbuffé i...   More info


© 2019 Siguez