Opportunity Challenge

Opportunity Challenge14 Mar 08:30 - 13:00 - Linköping
Creactive Mjärdevi

Route

Kompetensbristen är ett faktum. Samtidigt har vi många som har kommit till Sverige med goda kompetenser men som idag står utanför arbetsmarknaden.

Antar du utmaningen? Utmaningar är läskigt, kittlande och tvingar dig ut i det okända. Med Opportunity Challenge vill vi bjuda in dig till en halvdag där vi ger oss ut i det okända!

Vi får besök av Charbel Gabro som kommer ge oss verktyg för att bättre bemöta nyanlända. Tillsammans ökar vi förståelsen för kulturella skillnader, vikten av ett bra bemötande och hur vi kan skapa en inkluderande och öppen kultur för alla. Charbels föreläsning syftar till att öka förståelsen kring mottagandet och bemötandet av människor på flykt men även om de normer och värderingar som råder i Sverige.Vi kommer även att möta företag som har antagit utmaningen och berättar om sin resa.

Efter den här dagen hoppas vi att du har övervunnit några rädslor, fått utökade kunskaper och vågar anta utmaningen: Att vid nästa rekryteringsprocess ta in minst 1 kandidat som har en annorlunda bakgrund än vad du brukar rekrytera. Det kan vara en annan utbildning, ett annat språk, en annan kultur. Testa och kanske hittar du din nästa talang på oanade vägar!

Program:
08.30 Registering och frukost
09:00 Föreläsning Charbel Gabro
11:00 Inspiration och utmaningar
12:00 Mingellunch

Varmt välkomna!


Miniföreläsningar om lycka

20 Mar 15:00 - 17:00 20 Mar 15:00 - 17:00 - Linköping Linköping
Creactive Mjärdevi Creactive Mjärdevi
Vad är lycka? Hur påverkar vårat tänka lyckan? Hur påverkar maten vi äter vår lycka? Vad har träning och meditation med lycka att göra? Svaret på dessa frågor och mycket mer...   More info


© 2018 Siguez