Retreat med personlig utveckling

Retreat med personlig utveckling01 Jun 15:30 - 03 Jun 18:30 - Linköping
Stenholmen islandshästcenter & gårdshotell

Route

Denna inbjudan är till dig som längtar efter djupare kontakt med dig själv och andra. Den är till dig som är nyfiken på dig själv och vill få förståelse för ditt och andras beteenden, mönster och strategier.
Intentionen med retreatet är att du ska få nya perspektiv, tid för återhämtning och att njuta av livet!
Vi jobbar med hästen som spegel, Zen Coaching och naturens kraft. Dessa tre har en sak gemensamt: de är katalysatorer för närvaro. I närvaro är vi i kontakt med oss själva. I den kontakten kan vi låta allt vara som det är och njuta av livet fullt ut!
Inom Zen Coaching jobbar vi med att lyssna empatiskt, icke dömande och utan värderingar. När en människa blir sedd och hörd fullt ut kan hen slappna av in i närvarons helande kraft. Zen Coaching handlar också om att ställa kraftfulla frågor som kan leda till nya perspektiv och djupare kontakt.Vad är viktigt för dig?
Vad längtar du efter?
Vad behöver du?
I kursen ingår helpension på Stenholmens Islandshästcenter och Gårdshotell. På fredag kl 15.00 kan du cheka in. Mellan 15 - 18 kan du använda relaxen. Vi startar fredag kväll kl 18.30 - ca 21.30-tiden. På fredagen ingår en kvällsfika. Vi avslutar söndag ca 15.30-tiden. Tillgång till relaxavdelning med två pooler och en bastu, mat från Stenholmens egen restaurang samt kurs i personlig utveckling och ridning eller Zen
Coaching-sessioner.
Vi börjar dagen med en lugn morgon med meditation och sedan frukostbuffé. Sedan varvas dagarna med föreläsningar, övningar, tid för avslappning i relaxavdelningen och god mat från restaurangen.
Du kan komma med eller utan erfarenhet av hästar. Under kursen kan du välja om du vill arbeta med hästen som stöd i din personliga utveckling eller om du vill ha Zen Coaching-sessioner. Du kan komma med intentionen att fördjupa kontakten med dig själv och/eller med din egen häst eller någon av Stenholmens hästar.
För Stenholems ridskoleelever och privatelever. Anmälan i Horsemanager.
Pris: 3900 kr.
Varmt välkomna!
EmmaMöller Ljungqvist (ridlärare och under utbildning till Zen-Coach) och Linda Granquist utbildad Zen-Coach (och tidigare undervisat som ridlärare)


Past Events

Barn & ungdomsläger under novemberlovet

29 Oct 09:30 - 31 Oct 15:30 29 Oct 09:30 - 31 Oct 15:30 - Linköping Linköping
Stenholmen islandshästcenter & gårdshotell Stenholmen islandshästcenter & gårdshotell
Dagläget Halloween-tema I Lägret ingår två ridaktiviteter om dagen, teori, Lagad lunch och fika. Bad i hetvattenpool. Ta med badkläder. Tider 09.30 15.30 Måndag onsdag. Pris...   More info

Allhelgona ridkurs med kropp& själ fokus.

02 Nov 16:00 - 04 Nov 16:00 02 Nov 16:00 - 04 Nov 16:00 - Linköping Linköping
Stenholmen islandshästcenter & gårdshotell Stenholmen islandshästcenter & gårdshotell
Allhelgona kursen den 2 4 nov 2018. Det kommer dessutom bli en kurs m extra allt för dig som går. Vi lyxar till det helt enkelt. Pris: kommer inom kort. Köp till boende och...   More info


© 2019 Siguez