Ayurvedisk grundutbildning, steg 1-3 i Luleå, Lolas sista steg 1

Ayurvedisk grundutbildning, steg 1-3 i Luleå, Lolas sista steg 126 May 09:00 - 31 May 16:00 - Luleå
Human Health

Route

Du erbjuds under sex dagar en grundutbildning inom Ayurveda främst i egenvård, syftet är att du ska få en grundläggande förståelse för Ayurvedans tankesätt och sammanhang. Under utbildningens gång varvas genomgångar med övningar. Grundutbildningen steg 1-3 ingår i en längre utbildning på tio steg, vill du fördjupa dig och kanske så småningom arbeta med Ayurveda kan du sedan läsa vidare. Du väljer själv hur många steg du vill gå då varje steg är fristående, men de behöver tas i ordning för att du ska få kunskapen i sitt rätta sammanhang.

I steg 1, 26-27 maj, får du kunskap om doshorna; Vata, Pitta och Kapha samt om tiden och ätandets konst. Den behandlar också hur vi påverkas och kan förhålla oss till dygnstider och årstider för att spara energi och må bättre.
Lolas sista i Luleå!I steg 2, 28-29 maj, går vi vidare i Ayurvedisk grundkunskap vilket innebär att vi lär oss om livsgnistan, agni och dess olika former, matsmältningen och tecken på obalanser samt hur vi kan åtgärda dessa. Steg 2 omfattar också kroppens sju vävnader och smakernas betydelse. Vi går också in på pulsavläsning och andra metoder för att urskilja ditt hälsotillstånd.

Steg 3, 30-31 maj, inriktas på vad Ayurveda menar med en frisk person ur fysisk, mental, känslomässig och andlig aspekt. Vi bygger också på kunskaper om doshorna till att omfatta underavdelningar av dessa och dess specifika områden och funktioner. Du lär dig att avläsa och tolka dessa i din egen puls.

Kursledare är Lola Svedenbäck som har arbetat med Ayurveda sedan 2000 och har mångårig erfarenhet av utbildning till Ayurvedisk hälsovägledare och terapeut. Hon är rektor för Ayurvedaskolan Human Health. Hon har gått egna kurser och utbildningar i Sverige och Indien för att bygga på sin egen kompetens, men också för att sprida kunskaper om Ayurveda i Sverige.

Utbildningen hålls av Ayurvedaskolan Human Health som är godkänd av SFKM (Skandinaviska förbundet komplementär medicin). SFKM är ett nationellt förbund inom naturlig friskvård som kvalitetssäkrar terapeuter och skolor.

Plats: Human Health, Stationsgatan 69, Luleå

Kostnad: Privatpersoner 2 150 kr/ steg Företag: 2 688 kr/steg
OBS! Bindande anmälan! Vi tar ut en anmälningsavgift på 400 kr, faktura på resterande kursavgift kommer några veckor innan kursen.

Anmälan till: Human Health tel: 0920-22 18 10 eller e-post: info@humanhealt© 2019 Siguez