Vi stressar ihjäl oss - är de nya föreskrifterna räddningen?

Vi stressar ihjäl oss - är de nya föreskrifterna räddningen?19 Apr 16:00 - 18:00 - Malmö
Elite Plaza Hotel, Malmö

Route
More info

På det här seminariet kommer vi reda ut vad stress är och hur det påverkar oss. Först när vi förstår oss på vår tids förmodligen största och mest utbredda folksjukdom kan vi göra nåt åt den.

Att förebygga och hantera stress – för ett hållbart arbetsliv
Forskningen har ringat in de vanligaste orsakerna till stressrelaterad ohälsa i arbetslivet. Detta har resulterat i föreskrifterna ”Organisatorisk och social arbetsmiljö”. Syftet med föreskrifterna är att förebygga den psykiska ohälsa som ofta följer av långvarig stress och för lite återhämtning.

Men vilka krav ställer föreskrifterna och vilka möjligheter ger de oss, med tanke på de roller vi har på arbetsplatsen?Tillsammans reder vi ut frågetecken kring hur vi hanterar och förebygger stress i denna interaktiva föreläsning med en blandning av teori, samtal och reflektion.

Föreläsare är Katrin Edström, jurist och arbetsmiljökonsult. Katrin arbetar med utbildningar samt stöd till chefer/ledare och HR inom arbetsrätt, arbetsmiljö och rehabilitering.

Anmäl dig på st.org/kurser/evenemang/8416


Past Events

En inspirationskväll om ZickZack

03 May 16:00 - 19:30 03 May 16:00 - 19:30 - Malmö Malmö
Elite Plaza Hotel, Malmö Elite Plaza Hotel, Malmö
Tanka energi med en vårlig inspirationskväll tillsammans med en kollega! Ni får värdefulla tips på hur ni kan ge eleverna verktyg för att lära sig läsa och skriva olika typer av...   More info


© 2019 Siguez