Filmkonserten Harry Potter och Hemligheternas Kammare

Filmkonserten Harry Potter och Hemligheternas Kammare25 Oct 19:00 - 27 Oct 17:00 - Malmö
Malmö Live

Route

Filmkonsertserien om Harry Potter återvänder till Malmö Live Konserthus med Harry Potter och Hemligheternas Kammare™, den andra filmen i serien.

Malmö största bioduk
Den 25, 26 och 27 oktober framför Malmö SymfoniOrkester John Williams oförglömliga filmmusik live, samtidigt som filmen visas i HD-kvalitet på konsertsalens gigantiska filmduk. Musik, magi och film smälter samman till en förtrollande föreställning.

Andra filmen i serien
I Harry Potter och Hemligheternas Kammare™ får äventyret verkligen vingar, med flygande bilar, fientliga träd och en mystisk husalv som dyker upp för att varna Harry Potter. På Hogwarts väntar ett nervpirrande och hårt skolår för Ron, Hermione och Harry. Ett år som inleds med en bloddrypande varning om att porten till Hemligheternas Kammare har börjat öppna sig. För att rädda Hogwarts krävs stort mod av Ron, Hermione och Harry och inte minst deras samlade kunskaper i magi…Filmkonserten Harry Potter och Hemligheternas kammare™ presenteras av Malmö Live Konserthus tillsammans med Musikkens Hus, CineConcert och Warner Bros. Consumer Products.


Etoile Ballet Gala Malmö

24 Mar 18:00 - 20:00 24 Mar 18:00 - 20:00 - Malmö Malmö
Malmö Live Malmö Live
Njut av den lysande internationella balettfesten! Den exklusiva galaföreställningen Etoile Ballet Gala med balettstjärnor från hela världen återvänder till Malmö med ett nytt...   More info


© 2019 Siguez