Inspirationskväll på Mat- och chokladstudion med Kim & Elinor!

Inspirationskväll på Mat- och chokladstudion med Kim & Elinor!17 Apr 18:00 - 20:00 - Malmö
Mat- & Chokladstudion - Pastry by Joel Lindqvist

Route

Välkomna till en inspirerande kväll med Kim Bergkvist och Elinor Samuelsson !

Kim Bergkvist, 28 år och jobbar som sångare, skådespelare och musikalartist. De senaste nio åren har hon spenderat i Stockholm, London, Hamburg, Göteborg och på ett kryssningsfartyg runt om i Europa. Kim medverkar just nu i Helsingborgs Stadsteaters produktion, Idioterna, som är en fritt bearbetad tolkning av Lars Von Triers film med samma namn och går samtidigt sista terminen på masterprogrammet i musikdramatik på Högskolan för Scen och Musik. Denna kväll kommer Kim dela med sig av att man skall följa sina drömmar, hur viktigt det är att ständigt vara på jakt efter nästa gig eller projektanställning samt om hur man hanterar motgångar (och medgångar) i livet.

Elinor Samuelsson är The Kokon’s medgrundare och interaktion designer. Elinor har ansvar för experience design för The Kokon, vilket inkluderar hur produkten upplevs och ser ut, user interface, digitala system för nya vanor, samt nya idéer och framtida innovationer. The Kokon arbetar för att förstå stress mönster på arbetsplatsen genom produkt, the Kokon Pod, och digitala verktyg, Kokon Mindful Habits, för att förebygga utbrändhet. Elinor arbetade tidigare inom human computer interaction med fokus ibeacon proximity tech och computer vision mjukvara samt design thinking och participatory design för att förebygga global uppvärmning. Elinor tog examen som top 3% inom BBA Design Strategies på Parsons the New School for Design i New York, 2013. Elinor kommer ikväll tala om hur vi kan designa för trygghet och varför detta är framtidens sjukvård.Denna kväll kommer vi att hålla vårt event på Mat- & chokladstudion som är ett ekologiskt hantverkskonditori mitt i Malmö. Där håller Joel Lindqvist kurser i matlagning, desserter och choklad – alltid med ett ekologiskt tänk i fokus. Joel blev årets Konditor-finalist 2017. Mat- & chokladstudion ingår i White Guide Café och blev nominerade som White Guides bästa konditori i Skåne 2017 och Årets Stjärnskott 2017. Vi kommer att få välja mellan två olika ”paket” på plats.
Paket 1: Kaffe/té och en bakelse/tartlett för 65 kr
Paket 2: Kaffe/té, bakelse/tartlett samt två praliner för 95 kr.
Efter våra föreläsningar så finns det möjlighet för att köpa med sig godsaker hem från butiken.

Detta event är kostnadsfritt för medlemmar i Jane Malmö! Anmäl er genom att mejla info@janemalmo.se.
Vill du komma på eventet utan att vara medlem betalar du 50 kr genom att swisha 073 325 51 44, ange din mejl i meddelanderutan.

Hoppas att vi ses! ❤© 2019 Siguez