Maha Shivaratri (Midnattsmeditation) - fritt inträde!

Maha Shivaratri (Midnattsmeditation) - fritt inträde!13 Feb 21:45 - 14 Feb 00:00 - Malmö
Natha Yoga Center - Malmö

Route

Mahashivaratri:

Midnattsmeditation - Maha Shiva Ratri - Fri entré
Program: Feb 13, 21:45-00.00

Välkommen att meditera med oss på Maha Shiva Ratri (The Great Night of Shiva) - ett av de bästa tillfällena på året att meditera och öka ditt medvetande. Öppet för alla och gratis.

Kl.22.00 - kort introduktion (på engelska)
Kl.22.30-00.00 – meditation (med speciell musik i bakgrunden)Maha Shivaratri är ett speciellt tillfälle som inträffar en gång per år, där det är väldigt välgörande att meditera och göra andliga aktiviteter som väcker medvetandet.

Meditationen är synkroniserad med tusentals yogis världen över, som mediterar samtidigt med samma musik i syfte att höja och expandera medvetandet. Detta är också en av de största spirituella ögonblicken i Indien, där man firar genom långa meditationer, yoga och utövandet av andra spirituella tekniker. Även de som hittills inte har kunnat uppleva högre medvetandetillstånd brukar uppleva fantastiska effekter under denna dag.

För att göra din upplevelse av Maha Shiva Ratri så lyckad som möjligt föreslår vi att du förbereder dig så bra du kan, detta är givetvis upp till var och en.

Här är några idéer på hur du kan förbereda dig:

Undvika tung mat, såsom pizza och pasta. Undvika socker. (många väljer också att vattenfasta denna dagen för att hålla sinnet klart)
Praktisera yoga. Tex solhälsning.
Meditation eller kontemplation.
Avsluta dagens dusch med en minuts kalldusch.
Tystnad
Ingen Snooze på morgonen
Undvika TV, Internet
Undvika onödigt kallprat

Låt den här dagen bli en gåva till dig själv. Ett tillfälle att bli mer medveten. Från den här höjden av medvetenhet kommer du att kunna få en tydligare överblick på ditt liv och kunna se det du behöver att se för att kunna styra ditt liv i en riktning mot frihet och ovillkorlig lycka.

Välkommen!
OBS. Var medveten om tiden och kom i tid. Vi stänger dörrarna 22.20 och sen är det inte möjligt att komma in.


Wisdom of the Enneagram - Weekend Seminar

16 Mar 18:00 - 18 Mar 22:00 16 Mar 18:00 - 18 Mar 22:00 - Malmö Malmö
Natha Yoga Center - Malmö Natha Yoga Center - Malmö
A seminar of self-discovery, journeying through your own personality and all which lies beyond 16th-18th of march -With Chloe Hünefeld (Germany) The path of self-revelation is...   More info

Satsang - the Mysteries of the Heart

18 Mar 18:30 - 21:00 18 Mar 18:30 - 21:00 - Malmö Malmö
Natha Yoga Center - Malmö Natha Yoga Center - Malmö
Satsang Mysteries of the Heart -With special guest Chloe Hünefeld (Germany) 18.30-21.00 Welcome to a heartfelt satsang where Chloe will guide you into the mysteries of the heart...   More info


© 2018 Siguez