Framgångsrika tradingstrategier med Erik Hansén

Framgångsrika tradingstrategier med Erik Hansén18 Apr 18:00 - 20:00 - Malmö
ProCivitas i Malmö

Route
More info

UA Limhamn är otroligt glada att presentera ett mycket stort namn inom trading-världen som ska hålla en föreläsning för oss, nämligen Erik Hansén!

Erik Hansén är marknadsanalytiker på IG markets, världens största CFD-aktör, och har ofantlig kunskap inom trading och teknisk analys. Han grundade även börssajten Tradingportalen.com och sitter i styrelsen för STAF (Skandinaviska tekniska analytikers förening)
Han ska föreläsa om framgångsrika tradingstrategier, och det kommer att finnas mycket användbart att lära sig oavsett om man är nybörjare eller har lång erfarenhet.

Detta är ett event du inte vill missa, det finns begränsat med platser och de kommer gå åt snabbt: så anmäl dig redan idag!Anmälan sker här: www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter/framgangsrika-tradingstrategier-med-erik-hansen

Får ni förhinder så måste ni meddela det, då skriver ni till oss här på Facebook eller till davud-s@hotmail.com, det går även bra att skicka frågor till oss där!

Vi ses på eventet!


Past Events

Politisk debatt

11 Apr 13:00 - 14:30 11 Apr 13:00 - 14:30 - Malmö Malmö
ProCivitas i Malmö ProCivitas i Malmö
DEBATT! Nu är det dags för den årliga debatten där riksdagens ungdomspartier kommer att diskutera ämnen som jämlikhet, försvar och migration. Efter fjolårets succé har vi förlängt...   More info


© 2019 Siguez