Lönekartläggning i praktiken

Lönekartläggning i praktiken19 Apr 13:00 - 16:30 - Malmö
Radisson Blu Hotel, Malmo

Route

Välkommen till en halvdagsutbildning i lönekartläggning där vi går igenom lagens krav och varvar teori med praktiska exempel.

Utbildningen är för dig som aldrig har genomfört en lönekartläggning eller behöver fräscha upp dina kunskaper. Vi går igenom lagens krav och utbildningen varvas med teori och praktiska exempel. Målet är att du som deltagare ska få kunskap i att genomföra en lönekartläggning som uppfyller lagens krav. Från och med januari 2017 trädde den nya lagen om årliga lönekartläggningar i kraft, vi går igenom skillnader och ändringar mot tidigare lagstiftning.

Utbildningens innehåll
•Vad säger lagen som trädde i kraft i januari 2017?•Att genomföra en lönekartläggning
•Arbetsvärdering – vi reder ut begreppen
•Samverkan med facket
•Analysera resultat
•Rapport med handlingsplan och dokumentation

Utbildningen bygger inte på något systemstöd utan man kan delta utan att vara abonnent på exempelvis Edge Lönevågen.

Mål
Att ge deltagarna tillräckligt med kunskap och förståelse inom området så att de kan genomföra en lönekartläggning som uppfyller lagens krav.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till HR-ansvarig, HR-specialist, personalchef och till alla som är involverade i lönekartläggning. Max 20 deltagare.

Tid
Utbildningen genomförs mellan klockan 13.00-16.30.

Pris
3 900 kronor (exkl. moms). I priset ingår föreläsarens bilder, ett antal praktiska checklistor & mallar och fika.

Erbjudande:
500 kronor rabatt – Du som är abonnemangskund får 500 kronor rabatt när du anmäler dig. Ange ditt kundnummer vid anmälan.

Intyg
Efter genomförd utbildning utfärdas ett intyg.

Utbildningstimmar
Utbildningen ger 3 aktualitetstimmar för dig som är medlem i SRF och SRF lön.

Kursledare: Malin Ung.

Malin har gedigen erfarenhet av såväl operativt och strategiskt HR-arbete som att hålla både öppna och företagsanpassade utbildningar inom HR-området. Malin har verkat inom olika branscher i roller som till exempel HR-Direktör, Personalchef, Utbildare och Kompetensutvecklare. Hon är utbildad personalstrateg, diplomerad handledare BAM (Bättre Arbetsmiljö) och har under de senaste åren utbildat över 700 chefer och ledare. Malin driver nu HR Skills som fokuserar på kompetens- och utvecklingsprocesser.


Past Events

Välkomna till Malmös skönaste AW! Radisson BLU Afterwork! :D

13 Apr 16:00 - 20:00 13 Apr 16:00 - 20:00 - Malmö Malmö
Radisson Blu Hotel, Malmo Radisson Blu Hotel, Malmo
På fredag kommer vi ha vår mysiga AW, Hjärtligt välkomna :D Gränges öl, husets vin, Gravendals cider 55.- Lägg till 55.-på första drinken mellan kl 17-19 så ingår Tapasbuffén...   More info

Employer branding & Rekrytering 3.0

23 May 09:00 - 16:00 23 May 09:00 - 16:00 - Malmö Malmö
Radisson Blu Hotel, Malmo Radisson Blu Hotel, Malmo
Employer branding-och rekryteringsarbetet flyter alltmer samman. För att attrahera rätt kompetens före konkurrenterna, måste du förstå den nya kandidatmarknaden och vässa ert...   More info


© 2019 Siguez