Swing your Fox™ - with your Partner

Swing your Fox™ - with your Partner15 Sep 10:00 - 16 Sep 15:00 - Örebro
Elite Stora Hotellet Örebro

Route
More info

SAVE THE DATE! Anmälan öppnar 1 april 2018 kl 18.00

FoxFusion erbjuder nu för tredje gången i samarbete med Matilda Tuomela, som är en av Sveriges två följare på all star nivå i west coast swing (WCS), en ny fortsättningskurs i modern fox!

NYHET! Denna gång dansar man mest med den partner som man är anmäld tillsammans med.

Swing your Fox™ är en kurs i modern fox, där vi använder oss av inspiration och tekniker från WCS för att vässa vår dansteknik och vidga vår fox. Fokus under kursen kommer att vara connection, kreativitet, frihet, dialog, samspel och teamwork.Kursen har ett tydligt socialdansperspektiv. I de tekniker och figurer vi lär ut fokuserar vi på föra-följa-tekniker, snarare än att lära in förutbestämda steg och mönster. Vi lägger lika stort fokus på både förarens, som följarens roll i dansen.

Till vår och er hjälp har vi denna helg med oss team FoxFusion som består av trevliga och duktiga hjälpledare. På kursen kan det finnas deltagare som inte dansar i sin traditionella roll, d.v.s. det kan förekomma kvinnor som förare och män som följare. Under kursen kommer instruktörerna att prata svenska.

---Upplägg---
Upplägget på denna kurs skiljer sig från många andra kurser genom att vi inte tillämpar danspartnerbyte mellan varje moment. Vi låter dansparet först behärska tekniken eller figuren, sedan får man öva med en annan danspartner. När nästa teknik eller figur introduceras går man tillbaka till sin ordinarie partner.

---Förkunskaper---
Kursen riktar sig till dig som har vana av modern social fox, dansar regelbundet och har en god grundteknik. Du vill utveckla dina danskunskaper, få ny inspiration och testa nya saker. Du behöver inte deltagit på någon av FoxFusions kurser eller dansat WCS sedan tidigare.

---Anmälan---
dans.se/shop/?org=foxfusion;event=68889

Då upplägget på denna kurs är att man till största delen dansar mest med den partner man anmält sig med, är anmälan till kursen endast öppen för danspar bestående av förare och följare (s.k. paranmälan). Därför är singelanmälan på denna kurs inte möjlig.

---Datum och tid---
Lördag 15 september 2018 kl. 10-15 och söndag 16 september 2018 kl. 10-15.

---Plats---
Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, 701 45 Örebro

---Kursavgift---
1 750 kr/person. Workshops, mat (lunch x 2, middag), fika, frukt, snacks och socialdans ingår i avgiften. Boende bokas och betalas separat.

---Antagning och betalning---
När du blivit antagen erhåller du en bekräftelse och betalningsinstruktioner via e-post. För att säkra sin plats betalas 550 kr i anmälningsavgift inom två veckor efter att man blivit antagen. Vid utebliven betalning av anmälningsavgiften stryks anmälan och vi antar nästa par som står på kölistan. Efter betalning av anmälningsavgiften har man sedan fram till den 15 augusti 2018 på sig att betala in resterande kursavgift.

---Utlandsbetalning---
Du som gör utlandsbetalning kan göra betalningen med följande information:
IBAN: SE36 8000 0845 2596 4538 6609
BIC: SWEDSESS
Betalningsmottagare: FoxFusion Aktiebolag, Örebro
Meddelande: Det ref.nr. som står angivet i antagningsbrevet.

---Schema---
Preliminärt program för helgen. Detaljerat program kommer att delges de som kommer med och närmare kurstillfället:

-Lördag-
09.00-10.00 Incheckning på kursen
09.30-10.00 Egen frivillig uppvärmning
10.00 Kursen startar
15.00 Kursen slutar
17.30 Middag
19.00-23.00 Socialdans i Stora Salen på Elite Stora Hotellet
-Söndag-
09.30-10.00 Egen frivillig uppvärmning
10.00 Kursen startar
15.00 Kursen slutar

---Boende---
Deltagare på kursen har specialpris på Elite Stora hotellet i Örebro. Ange bokningskod: "FoxFusion".

---Mat---
Specialkost p.g.a. allergier anges vid anmälan.

---Socialdans---
Socialdansen är sluten för deltagare på eventet.

---Kontaktuppgifter---
För frågor om anmälning och kursupplägg: FoxFusion (info@foxfusion.se eller 073-847 39 94)

---Om Matilda Tuomela---
Efter en 5-årig danslärarutbildning vid Musikhögskolan har Matilda nu bosatt sig i Stockholm. Matilda har en bred dansbakgrund som omfattar bl.a. balett, jazz, modern dans, salsa, bachata, kizomba, tango, zouk, magdans och pole dance. När hon upptäckte sociala pardanser kände hon direkt att det här måste ju vara det bästa som finns. Det som tilltalar henne med WCS är friheten, kreativiteten, samspelet och stilbredden. De senaste åren har hon rest intensivt till olika events runtom i världen för att socialdansa, tävla och utbilda sig inom WCS. Idag undervisar hon nationellt och internationellt och är en av de två dansare i landet som tävlar på all-star nivå, vilket är en av de internationellt högsta tävlingsnivåerna inom WCS!

vimeo.com/195500312

Danselevers ord om Matilda: "Matildas träningar och kurser är välplanerade, roliga, och mycket givande. Hon är otroligt duktig, rutinerad och väldigt pedagogisk. Matilda ser vad vi behöver och lär ut DANS... inte bara en massa svåra turer och slingor. Att hon sedan går runt och analyserar och provdansar med oss alla gör ju att det blir som en miniprivatlektion."

---Om Tony och Kimberly---
Vi står bakom företaget FoxFusion och bor i Örebro. Vi brinner för dansen och den glädje den ger oss är obeskrivbar. Gemensamt har vi drygt 30-års danserfarenhet av socialdans ute på våra dansbanor. De senaste åren har vi hållit och arrangerat danskurser i hela Sverige och Norge med tusentals nöjda kursdeltagare. Vi är båda certifierade domare och har genomgått flera kursledarutbildningar.

---Om FoxFusion och vårt kursinnehåll---
Vi lär ut en fox där hållningen och den egna balansen är centrala aspekter, vilket skapar en lugn, ergonomisk och avskalad stil. Ledorden är samspel, tajming, teknik och musikalitet.

www.facebook.com/foxfusion.se
www.foxfusion.se
www.youtube.com/FoxFusion

-----------------------------
Vid betalning av kursavgift erhålls kvitto via e-post. Avgiften är avdragsgill för arbetsgivare som friskvård. Arrangören har ansvarsförsäkring. På kursen finns HLR-hjärtstartare och personalen är utbildade i HLR och första hjälpen.
-----------------------------

Välkommen!


Past Events

Studentföreläsning: Trendspaning i fördomsfri rekrytering

19 Apr 08:00 - 09:45 19 Apr 08:00 - 09:45 - Örebro Örebro
Elite Stora Hotellet Örebro Elite Stora Hotellet Örebro
Varmt välkommen som student på trendspaning inom fördomsfri rekrytering! Vi fördjupar oss inom kandidattransparens, rekryteringsmarknadsföringens fällor, kvalitativa score cards...   More info

Kongress SGF 2018

14 Sep 12:00 - 15 Sep 23:00 14 Sep 12:00 - 15 Sep 23:00 - Örebro Örebro
Elite Stora Hotellet Örebro Elite Stora Hotellet Örebro
Ytterligare en anledning att bli medlem i SGF. Missa inte nästa års kongress. Vi avslutar dagen med en bankett på Slottet...   More info

Boosta din självkänsla - Örebro 17 oktober

17 Oct 18:00 - 20:30 17 Oct 18:00 - 20:30 - Örebro Örebro
Elite Stora Hotellet Örebro Elite Stora Hotellet Örebro
Om konsten att motivera sig själv och vinna över negativa tankemönster. Grannen springer Lidingöloppet, din bästa vän köper sommarstuga och din kollega har precis bestämt sig...   More info

Tchad Träffen 2018

26 Oct 00:00 - 28 Oct 03:00 26 Oct 00:00 - 28 Oct 03:00 - Örebro Örebro
Elite Stora Hotellet Örebro Elite Stora Hotellet Örebro
Nu är det dags för en Tchad träff tycker vi. I samband med vårt 10års jubileum under 2018 vill vi bjuda in alla som har anknytning till Tchad. Hjälp oss att bjuda in fler...   More info


© 2019 Siguez