Nymåneceremoni & kristalläggning

Nymåneceremoni & kristalläggning16 Apr 18:00 - 20:30 - Södermalm
Studio Vildblomma

Route
More info

Välkommen till nymåne meditation & ceremoni med trumma. Vi sitter vid den inre lägerelden, ljus och kristaller och möts i cirkeln.
Du får ta del av en vägledd meditation med fokus på vad som är viktigt för dig att plantera eller ha fokus på framöver. Inför det nya året. Vi arbetar med att sätta frön för framtiden under meditationen, vilket nymåne stöder. Skön avkopplande musik och möten i cirkeln. Vi delar i cirkeln och jag bjuder på god fika!

Efter sharing och fika avslutar vi med att få en individuell kristallläggning, där du/vi ligger ner och lyssnar på meditativ musik och tar del av kristallernas verkan för att integrera och stärka dina drömmar och din förmåga att manifestera dem.

Pris: 300 kr inkl. fika. -50 kr rabatt för studenter och pensionärer.Plats: Studio Vilblomma, Bondegatan 28 medborgarplatsen

Varmt välkommen! Med värme Cosmic Johanna Tiainen
Du kan även boka privata healing sessioner samt mediala läsningar m.m. se mer på www.clairvoyant-healing.com


Reiki II-distanshealingkurs

28 Apr 11:00 - 29 Apr 16:30 28 Apr 11:00 - 29 Apr 16:30 - Södermalm Södermalm
Studio Vildblomma Studio Vildblomma
Reiki II-distanshealing & kanalisering Fokus på att lära sig att arbeta med distanshealing och att få kanaliserade budskap. Du lär dig att ge healing trots avstånd och kan sedan...   More info


© 2018 Siguez