Hälsoresa med yoga, meditation och avslappning 2019

Hälsoresa med yoga, meditation och avslappning 201926 Oct 17:00 - 02 Nov 10:00 - Stigtomta
Nataraja Dance & Yoga

Route
More info

Hälsoresa med Yoga, meditation, dans och avslappning i Nerja Spanien. Följ med oss till vackra Nerja, vid Costa del Sols kust, med sol, värme, fantastiska stränder, mysiga restauranger med levande musik, shopping och dessutom yoga morgon och kväll samt dans och workshops inom hälsa.

Kom till stillhet, lyssna inåt och bli medveten om kroppens signaler genom närvaro/mindfulness, yoga (klassisk yoga, hatha yoga hormonyoga), meditation, andningsövningar, avslappning, dans och kinesiologi. Skapa goda vanor och hitta ny kraft och energi. På denna resa får du verktyg som du kan använda dig av i vardagen för att minska stressen i kroppen och främja läkning och återhämtning och skapa och bibehålla balans i ditt liv.

Varje morgon praktiserar vi yoga och mediterar innan vi blir serverade vegetarisk frukost. Vissa förmidagar har vi workshop eller så dansar vi bhaktidans. Eftermiddagen råder du själv över, badar i poolen, tar en promenad i gamla stan, strosar vid strandpromenaden, badar i havet eller kanske gör du en utflykt någonstans innan vi ses igen för yoga och avslappningen Yoga Nidra på kvällen. Vi kommer äta välkomstmiddag tillsammans på en av Nerjas mysiga restauranger.Vi kommer att bo på lägenhetshotellet Nerja Luna som ligger i gamla stan där vi också praktiserar yoga i ett fint rum, på terassen eller innegården. Läs mer om Nerja Luna här; www.bokanerja.se/vara-boenden/lagenheter/nerjaluna/ Du bokar och betalar transfer, kurs, frukost, välkomstmiddag och flamencoworkshop direkt till BokaNerja som kostar 750€. När du bokar betalar du en (ej återbetalningsbar) reservationsavgift om 200€, och då har du säkrat din plats! resterande faktureras i i början av 2019.
Senare kommer det att finnas pris inklusive rabatterat pris på flyg, pris kommer senare.

Vi som håller i kursen är Maria Lindh Isefält och Jessica Oberelius.

Jessica är utbildad hathayogalärare och har även utbildning i restorativ yoga och medicinsk yoga. Jessica började utöva yoga och meditation regelbundet för drygt 10 år sen. Det blev hennes främsta verktyg för att klara ett sjukdomstillstånd, hitta en inre stabilitet och nå djupare kunskap om kropp och sinne. Jessica har alltid varit intresserad av hälsa och har gått många kurser inom friskvård och personlig utveckling.

Maria är utbildad danspedagog på danshögskolan och yogalärare inom satyanada traditionen och yinyogalärare samt kinesiolog och massör. Maria har undervisat dans och yoga i snart 20 år och brinner för att kunna ge verktyg till människor för att må bättre på alla plan. Hon har precis som Jessica alltid varit intresserad av hälsa och vidareutbildar sig ständigt med olika kurser privat, på universitet och högskola. Maria har varit långtidssjukskriven för utmattning och är så tacksam för de verktyg som finns inom yogan, dansen och kinesiologin för att skapa balans som hon gärna förmedlar vidare.

Om du önskar så kan du boka coaching och/eller kroppsbehandling (shiatsu) av Hans Oberelius. Hans coaching har andlig grund och vi tittar på vad som hindrar individen från att nå sin fulla potential. Erfarenheterna och metoderna kommer från de gamla visdomstraditionerna och modern forskning om hjärnan och på positiv psykologi. Hans har bakgrund som utövare av Zen-Buddhism och använder sig av meditation och mindfulness. Om vi lär oss att leva utifrån vårt hjärtas röst kommer vi att få en bättre och ljusare värld.

Så här kommer det preliminära schemat att se ut under veckan:
Dag 1:
11.25 Ankomst Malaga flygplats, transfer till Nerja.
13.00 Incheckning
16:00 Välkomstmöte 1
17:00 Lugn yoga och avslappningen yoga nidra
19:30 Gemensam middag på en restaurang

Dag 2:
7:30-9:00 Yoga och meditation
9:00 frukost
11:00 Workshop om antistress, kost samt kinesiologi.
ledig tid
17.00 Yoga och avslappning

Dag 3:
7:30-9:00 yoga och meditation-
9:00 frukost
ledig tid
17:00 Flamenco workshop

Dag 4:
7:30-9:00 Yoga och meditation
9:00 frukost
11:00 Bhaktidans
17:00 Yoga och avslappning

Dag 5
7:30-9:00 yoga och meditation
9:00 frukost
ledig tid
17:00 Yoga och avslappning

Dag 6:
7:30-9:00 yoga och meditation
9:00 frukost
11:00 Bhaktidans eller workshop
ledig tid
17:00 Yoga och avslappning
Gemensam middag (ingår ej i priset) Flamencoshow för de som önskar(ingår ej i priset) .

Dag 7
7:30-9:00 Yoga och meditation
9:00 frukost
10:30 Avslutning
Dags att resa hem.

Har du frågor om praktiska arrangemang, kontaktar du Anna, anna@bokanerja.se

Boka din resa här www.bokanerja.se/vara-tjanster/paketresor/friskvards-halsoresor/halsoresa-med-yoga-meditation-dans-och-avslappning/

Frågor angående kursinnehåll riktar du till Maria Lindh Isefält; maria@nataraja.se

VÄLKOMNA!© 2019 Siguez