RunYourWorld Stockholm

RunYourWorld Stockholm17 Apr 18:00 - 20:00 - Stockholm
Löplabbet Sverige

Route
More info

Välkommen till RunYourWorld Stockholm 2018!

Kickstarta våren tillsammans med Löplabbet och Saucony genom att hitta rätt känsla i din löpning! RunYourWorld Tour är en ny serie av träningslopp där du ska springa helt på känsla, med fokus på dig själv snarare än tid och prestation.

Innan loppets start skall du gissa vilken tid du kommer att springa på och lämna ifrån dig din klocka och mobil. Vid start är det bara du, flåset och din inre röst som styr. Genom att utrusta dig med ett tidtagningschip så får du efter målgång reda på vilken tid du sprungit och de fem deltagare som bäst hittat sin löpkänsla och gissat närmast vinner fina priser i form av vårens hetaste löparskor från Saucony. För anmälan gillar ni eventet och kommenterar i inlägget nedan.Loppet är ca 3 km och är öppet för alla. Samtliga löpare får en goodiebag med presenter från Saucony och Löplabbet.

17:e April RunYourWorld: Stockholm - samling 18:00 på Löplabbet City, Kungsgatan 35, tel. 08-7914530.

Du har även möjlighet att boka upp dig för en kostnadsfri 3D löpanalys i Saucony StrideLab hos Löplabbet tisdagen den 17:e april. Där får du en 1h full genomgång av ditt löpsteg och löpning med tips på hur du kan förbättra dig. Tidsbokning sker via www.stridelab.se och det är först till kvarn.

Välkommen till vårens roligaste träningskväll!© 2019 Siguez