Neko Case • Nalen, Stockholm

Neko Case • Nalen, Stockholm29 Oct 19:00 - 23:00 - Stockholm
Nalen

Route

AMERIKANSKA NEKO CASE TILL SVERIGE – BILJETTSLÄPP FREDAG 13 APRIL KL 09.00

Med sin slående röst – alltid lika rökig som sofistikerad – har Neko Case sedan länge varit ett av alt-countryns främsta namn. Både solo och som del av supergruppen The New Pornographers har Case pumpat ut ärliga spår med en stark personlig prägel, allt som oftast på en bädd av ödsliga och vackra tongångar. 1 juni släpper Neko Case albumet Hell-On, hennes första sedan 2016 års hyllade samarbete med Laura Veirs och k.d. Lang: case/lang/veirs.

Hell-On är både utmanande och inbjudande på samma gång, och är nästintill ett unikum i en katalog som ständigt pendlat mellan båda delar. Här presenterar Case en samling låtstycken med sin poetiska framtoning som främsta kännetecken. Nu kan vi meddela att Neko Case kommer till Sverige för ett efterlängtat framträdande på Nalen i Stockholm 29 oktober. Biljettsläpp sker fredag 13 april klockan 09:00 via luger.se/neko-case.Under eget namn har Neko Case gett ut sju album, alla med samma höga kvalitet. Kommande Hell-On kan mycket väl bli en ny kreativ höjdpunkt för Case, som jämt och ständigt tycks överträffa sig själv. Albumet innehåller gäster som Beth Ditto, AC Newman och Mark Lanegan, och hela sex spår har producerats tillsammans med Björn Yttling från Peter Bjorn & John. Albumet är även mixat i Stockholm tillsammans med Lasse Martin – den lokala kopplingen är alltså stark. Titelspåret som redan nu går att lyssna på vittnar om ett starkt, personligt och helt fantastiskt album. Neko Case är alltid en liveartist utav rang – missa inte detta på Nalens stora scen.

300 SEK + service
Stora Salen, 18 år
Insläpp klockan 19, på scen cirka klockan 20


Walter Trout • Nalen, Stockholm

14 Nov 20:00 - 15 Nov 01:00 14 Nov 20:00 - 15 Nov 01:00 - Stockholm Stockholm
Nalen Nalen
Bluesgitarristen och legendaren Walter Trout kommer till Nalen! Förra året släppte han succéalbumet We are all in it together, där han på 14 spår samarbetat med en rad olika...   More info


© 2018 Siguez