Om Stress och hur vi tar oss ur den

Om Stress och hur vi tar oss ur den23 Oct 13:00 - 16:00 - Stockholm
Seminariegruppen AB

Route

Anna Bennich Karlstedt är TV4´s populära och återkommande expert, bland annat i ”Relationsakuten” och i ”Psykpanelen”. Hon är stående expert i tidskriften MåBra, skribent och krönikör på sajten Psykologiguiden samt ofta anlitad expert i radio och i tidningar. Anna medverkade också som expert i TV-programmet ”Helt Sjukt” och återkommer i Filip & Fredriks Breaking News.

En av Annas många styrkor är att hon beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att vi på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

Föreläsningen i oktober 2018 (datum kommer inom kort) har stress i fokus. Anna berättar generellt om stress och dess påverkan, om hur den smyger sig på oss och försämrar vår förmåga att hantera vårt privat- och arbetsliv på ett balanserat sätt.Listan av erfarenheter och pågående projekt är lång men bl a arbetar Anna med stress, sömn, ångest och depression, men också med relationer/parterapi, ledarskap och livsstilsfrågor. Fram tills alldeles nyligen arbetade Anna som HR-chef under fyra år på ett byggföretag i Stockholm. Anna är även författare till böckerna ”Sjukt Stressad – en handbok i att hantera vardagens stress”, och ”Vägen genom skilsmässan – att hantera en förlorad kärleksrelation”.

Vi vet hur vardagens ekorrhjul snurrar på. Rätt som det är hör vi oss själva säga ”sen” och ”jag ska bara” – det är då vi börjar blunda för våra behov av pauser, träning och återhämtning. Denna föreläsning kan vara det tillfälle som får dig att stanna upp och behålla livsbalansen – boka din plats på föreläsningen med Anna Bennich Karlstedt idag!


Past Events

Mr Tourette 2.0 - New edition

29 Nov 13:00 - 16:00 29 Nov 13:00 - 16:00 - Stockholm Stockholm
Seminariegruppen AB Seminariegruppen AB
År av magiska ritualer och tics fick plötsligt ett namn och en ny möjlighet. Tourettes syndrom. Pelle var nersmutsad, utanför samhället, sov i bilar, han var en loser. Vägen till...   More info


© 2019 Siguez