Komplex traumatisering och Dissociation

Komplex traumatisering och Dissociation07 Sep 09:00 - 16:00 - Stockholm
Skanegatan 97

Route

Kursen "Komplex traumatisering och dissociation" vänder sig till grundutbildade inom Hälso- och sjukvård, men också till dem som har ett intresse att fördjupa sin kunskap kring trauma.

Kursdagen kommer att handla om psykisk traumatisering ur ett brett perspektiv, med särskilt fokus på komplex traumatisering och dissociation.
Traumafokuserad behandling kommer belysas ur olika perspektiv, och differentialdiagnostiska överväganden vid komplex problematik presenteras och problematiseras.

I Skånegatans regi kommer Johanna att hålla ytterligare kursdagar inom ämnet psykologisk traumatisering med olika fokus och för olika målgrupper.
ANMÄLAN görs till Leena Nygren på leena.k.nygren@skanegatan97.se
Sista anmälningsdag är den 20/8-18, kl.24.00

Det finns endast ett begränsat antal platser och anmälan är bindande!

KURSKOSTNAD: 1800 kronor + moms per deltagare
Morgonfika samt eftermiddagsfika ingår. Meddela gärna livsmedels intoleranser!

Det finns flera lunchrestauranger i närheten, men också ett kök i lokalerna där det går att värma sin medtagna mat.

UTBILDARE: Johanna Brynielsson är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut, psykoterapihandledare och specialist i klinisk psykologi.
Hon har varit verksam inom psykiatrisk öppenvård sedan 20 år med specialisering inom utredning och behandling av komplex traumatisering och dissociation.

Varmt välkommen!


Past Events

Fokus på Foten - Fotbalans

12 Oct 13:00 - 15:00 12 Oct 13:00 - 15:00 - Stockholm Stockholm
Skanegatan 97 Skanegatan 97
Fötterna får sällan den uppmärksamhet de förtjänar Trots att de under olika påfrestningar dagligen lyfter våra kroppar och bär oss framåt genom livet. Många lider i onödan av...   More info


© 2018 Siguez