Kurs i Attraktionslagen

Kurs i Attraktionslagen10 Nov 10:00 - 11 Nov 17:00 - Tingstäde
Medvitund

Route

Attraktionslaget är verktyget som vi visste fanns under hundratals år, men som egentligen först nu är tillgängligt för alla. Attraktionslagen är en universell lag, precis som gravitationskraften. Det innebär att den fungerar alltid, oavsett du vill det eller inte. Så hur kan du använda dig av Attraktionslagen för att skapa det liv du önskar?

Jag kom i kontakt med Attraktionslagen som teori på sensommaren 2015. Jag fascinerades över möjligheten att jag kan skapa mitt eget liv, att jag kan uppfylla mina drömmar. Sen dess har jag attraherat in bland annat en underbar man, en gård, hästar, jobb, utbildning, pengar, kunder och så mycket mer!

Nu bjuder jag in dig till en 2-dagarskurs där du får lära dig grunden om attraktionslagen och hur du kan använda den för att uppnå det liv du önskar. Vi kommer också se vilka föreställningar och invanda beteenden du har just nu samt ge dig möjlighet att släppa dessa för att kunna attrahera in de saker i ditt liv som du verkligen vill ha där.Är du redo att ta stegen mot ditt drömliv?

Efter avslutad kurs läggs du in i en grupp med samtliga personer som gått just denna kurs. I den gruppen kan jag fortsätta vägleda dig och du kan bli inspirerad av övriga deltagare.

Datum: 16-17 juni.
Kostnad: 800 kr/person
Tid: 10-17 lördag och söndag
Mat: Jag bjuder på vegetarisk och glutenfri lunch och fika.
Adress: Hejde Ekeskogs 721
Deltagare: 3-8 personer

Vid utskickad faktura är bokningen bindande. Vid avbokning senast 14 dagar innan kursdatum betalas halva avgiften tillbaka. Vid avbokning senare än 14 dagar innan kursdatum sker ingen återbetalning.


Past Events

Djurkommunikationskurs, fortsättningskurs

27 Oct 10:00 - 28 Oct 16:00 27 Oct 10:00 - 28 Oct 16:00 - Tingstäde Tingstäde
Medvitund Medvitund
Det har blivit några grundkurser inom djurkommunikation och det kan vara dags för en fortsättning nu. Denna kurs är för dig som har gått grundkurs inom djurkommunikation, hos mig...   More info


© 2019 Siguez