Internationellt Certifierad NLP Practitioner

Internationellt Certifierad NLP Practitioner14 Sep 09:00 - 25 Nov 17:00 - Varberg
4 LIFE Academy- NLP Och coaching utbildningar

Route
More info

NLP- Konsten att förstå sig själv och andra

Vill du komma förbi hinder och rädslor?
Utveckla dig själv och andra?
LÄra dig verktyg och tekniker som får dig att nå dina mål?

Har du någon gång funderat över varför du inte alltid kommer dit du tänkt dig? Eller ,har du någonsin undrat varför vissa människor är extra framgångsrika inom sina områden?

Antagligen har du det som de flesta av oss...
Fast, har du också någon gång tänkt på hur du gör när du kommer dit du tänkt dig och hela vägen i mål?Vad är det du tänker, känner, upplever,för att nå ända fram och att känna på ett visst sätt eller bara för att vara den du är?

Vad är egentligen skillnaden som gör skillnaden?
Det undrade även de två amerikanerna John Grinder och Richard Bandler redan på 1970-talet. De var båda nyfikna på varför vissa personer fick så bra resultat på sina olika område.
Och det var starten för NLP

NLP (Neuro Lingivstisk Programmering) är en samling modeller och tekniker som på ett ingående sätt beskriver vad framgångsrika människor egentligen gör för att lyckas, Genom att gå vår utbildning får du tillgång till dessa väl fungerande beteendemönster och kan använda dig av dem både i privat- och arbetslivet.

Med hjälp av dessa verktyg och modeller kan du få tillgång till de praktiska färdigheter som används av framstående kommunikatörer utmärkt kommunikation ligger nämligen till grund för skapandet av utmärkta resultat.

NLP-tekniker har visat sig vara ovärderliga för såväl personlig utveckling som professionellt mästerskap. Denna utbildning tillhandahåller verktyg som hjälper dig att förändra det du önskar i din tillvaro och att uppnå det du vill. Bl.a. lär du dig:

* Hur du kan påverka ditt tillstånd och uppnå de resultat du vill ha.
* Konsten att ställa nyckelfrågor.
* Hur du skapar kontakt med andra
* Tekniker att att ditt budkspa ska gå fram
* Att förstå och använda språkmönster.
* Att förstå och använda kroppsspråk.
* Effektiva möten, förhandlingar och försäljning.
*Strategier för snabbinlärning.
Den här NLP-utbildning är för dig som arbetar med att kommunicera, leda och utveckla andra människor.
* Här får du perspektiv på dig själv som individ och ledare så att du enklare kan nå dina och ditt företags uppsatta mål.

NLP Practitioner är det första steget inom NLP som ger dig verktyg, modeller och tekniker som hjälper dig i kommunikationen med dig själv och med andra. och inga förkunskaper behövs.

Är du ledare, medarbetare, chef, idrottsman, förälder?
Grunden är densamma och bygger på att ta reda på vilken kommuniktaionsstil du har i olika situationer ,när du vet, så får du metoder, modeller tekniker för att optimera din kommunikation med resultat som kanske inte trodde var möjligt. NLP Practitioner ger dig förståelsen för hur vi människor kommunicerar, hur du kan läsa av, lyssna in och känna efter, på vilket sätt du bäst kan bemöta och nå fram till dina medmänniskor.

NLP hjälper dig utvecklas inom dina olika roller på följande sätt:

-För dig som jobbar som ledare: Motivera och led andra mer effektivt. Bli bättre bättre på coaching och få ett mer välfungerande team.

-För dig som Jobbar som försäljare: Förstå kundens behov och kommunicera mer effektivt och övertygande.

-Som Anställd: öka din motivation och kommunicera bättre med medarbetare och chefer. Skapa ditt bästa tillstånd och undvika stress

-Som privat person: Ta reda på vad du verkligen vill, bli klar över vad som är viktigt för dig. Skapa kraftfulla mål och nå dem.

-Förälder: Kommunicera på ett sätt där du når fram till dina barn. Hjälp dina barn att växa, må bättre och utvecklas snabbare.

-Coach/utbildare: Hjälp andra att på kort tid göra betydande förändringar. Ett utmärkt komplement till coachutbildning eller för dig som utbildar andra.

Detta är grundutbildningen i NLP,
inga förkunskaper krävs, denna utbildning dig ett internationellt certifikat samt en fördjupad kunskap. För oss är det viktigt att kursen inte bara blir ett lyft för stunden utan att du verkligen skapar resultat i ditt liv. Utbildningen varvar korta teoripass och mycket praktiska övningar så att dina kunskaper verkligen sätter sig och integreras i ditt liv. Mental träning och egen coaching

Certifiering:
Certifiering sker via den internationella organisationen – ICNLP – grundad av Joseph O’Connor.
Alla våra tränare är också certifierade genom ICNLP. När du klarat dina certifierings uppgifter får du får ett internationellt erkänt certifikat (med numrerat seal) något som kvalitetssäkrar din utbildning. Se www.icnlp.se

Ansvarig utbildare är Camilla GyllensvanInternationellt certifierad NLP Trainer ICNLP

Hon har flera utbildningar inom NLP, Coaching, mental träning, hypnos och arbetar även med Företag och organisationsutveckling.

Hon har gett ut närmare 30 mentala träningsprogram och är författaren bakom boken NLP kommunikation och det personliga ledarskapet. (2017) Samt medförfattare till boken om självsabotörer (2018)

Denna Internationellt Certifierande NLP utbildning är på 12 dagar och motsvarar 120 timmars utbildning, inkl hemuppgifter. Du får efter godkänd certifiering ett Numrerat internationellt certifikat via ICNLP, utbildningsdagarna är fredag- söndag kl 09.00-17.00

Start 14 september
uppdelat på fyra moduler.

14-16 september
12-14 oktober
26-28 oktober
23-25 november

kl 9.00-17.00

Utbildningsort Kungsbacka
Businescorner kabelgatan 2 m

Vid frågor kontakta oss på
Hey@4lifeacademy.se

www.4lifeacademy.se/nlp-practitioner/

mer info om platser, investering och anmälan på
www.4lifeacademy.se/boka/

Delbetala enkelt via vår Partner Human finans
www.humanfinans.se/4-life-academy.html

läs mer om NLP i vår bok som du bl.a hittar på Adlibris, storytel eller annan bokhandel

www.adlibris.com/se/bok/nlp-kommunikation-det-personliga-ledarskapet-trana-din-hjarna-att-vara-bast-nar-det-galler-9789188739292© 2019 Siguez